Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Johtokunta pohti ideariihessä kyläyhdistyksen tulevaa toimintaa

Vuosikelloa täytettiin vanhoilla hienoilla ja jo perinteisillä toiminnoilla ja tapahtumilla (esim. Kulttuurituokiot, Nappulahiihdot ja luonto-patikointiretket).

Vaikuttaminen ja edunvalvonta pienten kylien ihmisten asemasta ja alueen palveluverkoista koettiin edelleen tärkeänä. Yhteisöllisyydestä ja aktiiivisen talkooväen palkitsemisesta nousi paljon keskustelua ja ideointia.   

Uusia ideoita myös pongahti joitakin esiin, esim. teatterimatkoja myös talvelle, erilaisten tietoiskujen (netti, terveys yms.) järjestäminen, liikuntaan aktivoimista esim. Kaanaan koululla,  juusto- ja viinimaistiaisten järjestämistä toivottiin sekä yhteistyötahojen kanssa yhteistyön tiivistämistä.

Keskustelua käytiin myös mistä voitaisiin luopua. Aktiivinen toimijasakki on kuitenkin suhteellisen pieni Kaanaan kyläyhdistyksessä. Siksi voimavarojen käyttöä ja niiden keskittämistä meille tärkeisiin asioihin on hyvin tarkkaan mietittävä.

Näistä ja paljosta muusta keskustellaan lisää tulevassa maaliskuun vuosikokouksessa. Tervetuloa mukaan ideoimaan ja vaikuttamaan!